ДАТУМ

29-Oct-22

ЛОКАЦИЈА

Хотел Холидеј Ин, Скопје

ПРЕДАВАЧИ

6

ВЛЕЗНИЦА

*** MKD

Одбројуваме до почетокот

Зошто самит?

Статистиките покажуваат дека над 70% од компаниите се соочуваат со синдром на прегорување, нерешени конфликти во работната средина, поделени мислења и култура, исцрпени тимови, лош менаџмент на времето, недефинирани јасни цели...

Вашата задача како лидери е да да ги инспирирате другите и заедно да ги решите предизвиците

Затоа што иднината ќе зависи од вас.

А иднината се гради СЕГА.

Што добивате од самитот?

Експертиза

Експертски излагања од врвни коучеви/говорници, кои долги години советуваат компании кај нас и во странство. Лидери во своите професии, кои тимски, низ светлото на психологијата, ќе ви ја пренесат енергијата на влијание, инспирација и визија.

Енергија

Бидете дел од заедничката енергија која ќе ја донесат лидери кои размислуваат за позитивни промени во иднина. Затоа што станувате она со што сте опкружени. Опкружете се со луѓе кои инспирираат.

Заедница

Бидете дел од заедница која се стреми за решавање на предизвици во општеството и воведување нови начини за подобро функционирање на компаниите. Креирајте визија за подобро утре.

Дружење

Дружење и размена на мислења и идеи со лидери од вашата област на работење. Можност да слушнете инспиративни приказни од лидери кои се признаени во општеството. Мотивирајте се од најдобрите.

Предавачи

Др. Лулзим Адили
Др. Лулзим Адили

Коуч, Основач на Primal CPD

Зорица Серафимовска Арсовска
Зорица Серафимовска Арсовска

Психотерапевт, Коуч, Менаџер на Infomedia

Виолета Георгиевска
Виолета Георгиевска

Психотерапевт, Коуч, Лиц. организациски психолог

Цветанка Бурзевска
Цветанка Бурзевска

Психолог советник, Основач на ГАТ терапи

Розалија Секулоска
Розалија Секулоска

Психотерапевт, Координатор на ОЛИ

Соња Ристовска
Соња Ристовска

Коуч, Основач на ТЕРА Центар

Влезници

Рана уплата

Самит за лидерство 2022
2490 MKD

до 15 ти септември

Регуларна уплата

Самит за лидерство 2022
3690 MKD

Од 16 септември до 25 октомври

Доцна уплата

Самит за лидерство 2022
4390 MKD

од 26 октомври до 29 октомври

Програма

10:00 - 10:30    Прием

10:30 - 11:00    Отварање на самитот

 • Излагање на организаторите


11:00 - 13:00    Влијание наспроти моќ

 • Менаџер или Лидер? Која е разликата? – Соња Ристовска

 • 10-те најголеми митови за лидерите! – Розалија Секулоска

 • Лидерство преку инспирација, влијание и визија – Цветанка Бурзевска

 • Дискусија

13:00 - 13:30    Кафе пауза

 • Кратка кафе пауза
 • Промоција на спонзорите

13:30 - 15:30    Емоционално интелигентен лидер

 • Управување со себе – Лични компетенции – Зорица Серафимовска Арсовска 

 • Вештини на успешна соработка со другите – Социјални компетенции  – Виолета Георгиевска
   
 • 5 степени на развој на лидер  – Лулзим Адили

 • Дискусија

15:30 - 16:00    Затварање на самитот

16:00 - 16:30    Пауза

 • Промоција на спонзорите

16:30 - 18:00    Коктел

 • Забава, дружење

Наши пријатели:

Твојата визија значи

Визијата станува реалност кога сите веруваме во истата цел.

Лидерството е заеднички раст. Раст за себеси, за нашите врски, за целта и за луѓето околу нас.